Programma Stille week 2016 Programma Stille week 2016

Zondag 20 maart Passieconcert
Het Tiels Madrigaal Koor zingt in de St Maartenskerk de Via Crucis van Franz Liszt. Aanvang 16.00 uur, toegang gratis, uitgangscollecte. Concertpianist Ko van der Velpen bespeelt de vleugel, Marius Kramer neemt de zangsolo´s voor zijn rekening en het geheel staat onder leiding van Frits Hendrich.

Maandag 21 maart Vesper
Vesper in de Caeciliakapel met als thema: De verzoeking in de woestijn. Voorgangers: ds. Karin Spelt en pastor Ed van de Moosdijk, aanvang 19.30 uur.

Dinsdag 22 maart Matteus Passie
Het koor ProCanTi voert de Matteus-passie van Gerard van Amstel en Piet van Midden uit in de kerk aan de Schaepmanstraat. De muziek is hedendaags, aangevuld met een aantal koralen van de passiemeester bij uitstek: J.S. Bach. De taal, gezongen en gesproken, is het Nederlands van de 21e eeuw. Omdat er naast koor en muziekgroep nog 225 zitplaatsen resteren wordt het stuk die avond tweemaal uitgevoerd: om 19.30 uur en om 21.00 uur. Het geheel staat onder leiding van Ben Middeldorp. Volg de (kerkelijke) media voor informatie over de gratis toegangsbewijzen.

Woensdag 23 maart Vesper
Vesper in de Caeciliakapel, voorganger: ds. Detlef Bohlken, aanvang 19.30 uur.

Donderdag 24 maart Witte donderdag
Avondmaalsviering Caeciliakapel, voorganger: ds. Leen de Ronde, aanvang 19.30 uur.
Eucharistieviering St Dominicuskerk, voorganger: pastor Paul van der Ven, aanvang 19.00 uur.

Vrijdag 25 maart  Goede Vrijdag
Tielse ‘Passion’ / Uitbeelding van de ‘Levende Kruisweg’ in de binnenstad van Tiel, start om 15.00 uur in de St Dominicuskerk.
Viering in de Caeciliakapel, voorganger: ds. Leen de Ronde, aanvang 19.30 uur.
Viering in de kerk van Wadenoijen, voorganger ds. Karin Spelt, aanvang 19.30 uur.

Zaterdag 26 maart Paaswake

In de Caeciliakapel, voorganger: ds. Detlef Bohlken, aanvang 22.00 uur.

Zondag 27 maart Pasen
Prot. viering in de St Maartenskerk, aanvang 10.00 uur.