Afscheidsactiviteiten Afscheidsactiviteiten

Het is inmiddels bekend dat ds. Jaap Huttenga definitief naar Haastrecht vertrekt en dat betekent een afscheid van de Protestantse Gemeente Tiel. Het officiële afscheid vindt plaats tijdens een kerkdienst op zondag 6 maart a.s. om 15.00 uur in de kerk aan de Schaepmanstraat. Na afloop van de dienst is er gelegenheid officieel het woord tot ds. Jaap Huttenga te richten.
Op 22 april a.s. is een speciale afscheidsavond gepland in de Grote Zaal bij de kerk aan de Schaepmanstraat, inloop 19.30 uur, aanvang 20.00 uur. Op deze avond kan ieder die dat wil op een meer informele manier afscheid nemen van Jaap en Sonja Huttenga.

Verder vindt op 17 april a.s. het afscheid plaats van de kerk aan de Schaepmanstraat, tijdens een kerkdienst waarin ds. Jaap Huttenga voor hoopt te gaan.

Over de avond van 22 april a.s. en het afscheid van de kerk aan de Schaepmanstraat op 17 april a.s. volgt nog nadere informatie, zie Samen Kerk, Zondagsbrieven en de Website.

Wim Wassink, voorzitter van de kerkenraad