Afscheid Jaap en Sonja Huttenga op 22 april Afscheid Jaap en Sonja Huttenga op 22 april

Op 22 april a.s. bieden we Jaap en Sonja Huttenga een gezellige afscheidsavond aan in de Grote Zaal bij de kerk aan de Schaepmanstraat. Er is een afwisselend programma opgesteld en er wordt gezorgd voor een hapje en een drankje. Mocht u nog geen bijdrage hebben gegeven voor het afscheidscadeau, dan kan dat nog.
Gedacht is aan een bijdrage in de aanschaf van een computer voor fotobewerking of een bijdrage in een reis die Jaap graag met zijn familie zou willen maken. U kunt uw bijdrage overmaken via onze website. Via de link ‘Besturen’ kunt u naar de pagina van het College van Kerkrentmeesters en dan ziet u het blokje iDEAL.
Even klikken op ‘DEZE LINK’ en het wijst zich vanzelf.
Verder komen er collectebussen in de kerken te staan waar u uw bijdrage in kunt doen.