Welkom

Beste bezoeker, hartelijk welkom op de website van de Protestantse Gemeente Tiel.
Een open geloofsgemeente in beweging, met oog en oor voor elkaar en onze samenleving.
Deze website geeft u een indruk over de mogelijkheden die de kerk biedt, of wat onze gemeenschap voor u zou kunnen betekenen.

De nieuwe jeugdwerkfolder is uit!

En je kunt hem hier vinden!

Kerk op Schoot viering 28 januari om 15:30 uur Kerk op Schoot viering 28 januari om 15:30 uur

Zondag 28 januari om 15:30 uur Sprankelende, belevingsgerichte viering voor kinderen van 0-6 jaar met hun (groot) ouders
We sluiten de viering met limonade, iets lekkers en koffie en thee. Na de viering mogen de kinderen nog samen spelen en knutselen.

De poster kun je hier downloaden.

Verslag kerkenraadsvergadering 13 november

De verslagen van de kerkenraadsvergaderingen kunt u op de website vinden. Het goedgekeurde verslag van 13 november jl is nu toegevoegd.

Pastorie te koop

Op een schitterende plek in Drumpt, aan de Drumptselaan 2 in Tiel, staat deze (voormalige) pastorie te koop. Het is een zeer ruime woning, geschikt voor een groot gezin. Voor alle informatie over deze woning kunt u terecht op Funda en/of bij makelaardij familie Beekhuizen.

Vernieuwingsproces Protestantse Gemeente Tiel Vernieuwingsproces Protestantse Gemeente Tiel

Alle stukken met betrekking tot het vernieuwingsproces van de Protestantse Gemeente Tiel vindt u hier.

Smartphone of tablet? Smartphone of tablet?

lees meer ยป