Beste bezoeker,

Hartelijk welkom op de website van de Protestantse Gemeente Tiel.
Een open geloofsgemeente in beweging, met oog en oor voor elkaar en onze samenleving.
Deze website geeft u een indruk over de mogelijkheden die de kerk biedt, of wat onze gemeenschap voor u zou kunnen betekenen.

Dienst 29 april in Drumpt

Zondag cantate, 29 april, dienst in Drumpt en niet in de Sint Maarten!

Zondag cantate is een mooie gelegenheid om groots uit te pakken met zang in de kerk. Daarom was de dienst in de Sint Maarten gepland. Helaas blijkt het niet te lukken om voor deze zondag voldoende zangers en zangeressen bij elkaar te krijgen voor een mooi programma. Er is daarom besloten de dienst niet in de Sint Maarten plaats te laten vinden, maar in Drumpt, onze vaste vierplek.

Download hier het concept OVD zondag cantate, 29 april

Namens de taakgroep eredienst,
Detlef Bohlken

Pastorie Wadenoijen te koop

In navolging van de pastorie in Drumpt -die inmiddels verkocht is- staat nu ook de pastorie in Wadenoijen te koop. Het College van Kerkrentmeesters heeft daarvoor kort geleden aan makelaar Otto Wildemans opdracht tot verkoop gegeven. Voor meer informatie kunt u zich wenden tot deze makelaar. Tel. 0344-661617 http://wildemansmakelaars.nl/  of kijk op: https://www.funda.nl/koop/wadenoijen/huis-40505637-lingedijk-21/

26 april Kerk en Krant, 19.30 uur in Zinder 26 april Kerk en Krant, 19.30 uur in Zinder

26 april Kerk en Krant, 19.30 uur in Zinder, Rechtbankstraat 3

Het is weer zo ver, we gaan met elkaar in gesprek over een actueel thema uit de krant. Een initiatief van de Protestantse Gemeente Tiel, bedoeld voor iedereen die zich aangesproken voelt en mee wil praten.
Kom op donderdag 26 april 2018 naar het café in Zinder, ons mooie cultuurcentrum en ga rond de stamtafel in gesprek met uw tafelgenoten. We gaan proberen een relatie te leggen met ethische vragen en de eigen levensbeschouwing van de deelnemers. Neem een krantenartikel mee waar je graag over wilt praten (uiteraard niet verplicht!) en schuif aan. Iedereen is van harte welkom.
Info: Ton de Bruijn,  of 0344 610296

Bijstand in het pastoraat door ds. Lammie Stel Bijstand in het pastoraat door ds. Lammie Stel

Met ingang van 1 februari heeft de kerkenraad ds. Lammie Stel bereid gevonden om aan de Protestantse Gemeente Tiel bijstand in het pastoraat te verlenen, voor minimaal 5 uur en maximaal 10 uur in de week, gedurende de tijd dat ds Mieke Bregman nog niet volledig haar werk heeft hervat.

De coördinatie van haar pastorale werkzaamheden valt onder verantwoording van ds Leen de Ronde.
Ds Stel zal dus zelf geen aanspreekpunt voor pastoraal contact zijn.
Tijdens de dienst van 4 februari zal zij in Drumpt aan de gemeente voorgesteld worden.

Namens de kerkenraad,  Leen de Ronde, scriba a.i.

Data 'Vorming en Toerusting' Data 'Vorming en Toerusting'

In het menu boven aan de site vindt u onder de kop 'Leren & bezinnen' het tabblad  'vorming en toerusting'.
Daar zijn de nieuwe data van dit voorjaar en het overzichtschema geplaatst.

Beide zijn daar ook te downloaden.

Vernieuwingsproces Protestantse Gemeente Tiel Vernieuwingsproces Protestantse Gemeente Tiel

Alle stukken met betrekking tot het vernieuwingsproces van de Protestantse Gemeente Tiel vindt u hier.

Smartphone of tablet? Smartphone of tablet?

lees meer ยป