Kerkbalans bingo

De voorbereiding van de actie Kerkbalans gaat een hoop tijd inzitten. Eén van de activiteiten is het klaarleggen van ruim 1400 enveloppen voor de lopers die de enveloppen gaan bezorgen.
Woensdagavond 13 januari is er door een groep vrijwilligers hard gewerkt om dit allemaal te realiseren. Aan het einde van de avond bleven er nog een aantal loperslijsten en vele enveloppen over. Dit is opgelost door het welbekende Kerkbalansbingo te spelen, waarbij één van de aanwezigen de adressen van de loperslijst oplas en de rest probeerde zo snel mogelijk van zijn of haar enveloppen af te komen.
Aan het einde van de avond lagen vrijwel alle brieven keurig klaar in stapeltjes voor de uitreiking op zaterdag 16 januari.