Predikanten Predikanten

ds. Leen de Ronde 0344-634090
ds. Detlef Bohlken 0344-634655
ds. Mieke Bregman 0344-612435
ds. Karin Spelt 06-13554749 (werk), 0481-373575  (privé)

 
ds. Karin Spelt

ds. Karin Spelt

Sinds september 2002 ben ik als predikante verbonden aan de Hervormde Gemeente Tiel-Wadenoijen. Na de fusie tot Protestantse gemeente Tiel voel ik me verbonden met heel de gemeente. Pastoraal ben ik verantwoordelijk voor Tiel-West en Wadenoijen. 

lees meer »
 
ds. Leen de Ronde

ds. Leen de Ronde

Mijn eerste kennismaking met Tiel dateert uit najaar 1984. In de afsluitende fase van mijn studie theologie te Utrecht zocht ik een stageadres (vicariaat) en vond die hier in de St. Maartensgemeente bij ds. Henk Woldendorp. De leerperiode van drie maanden was kort maar onvergetelijk.

lees meer »
 
ds. Mieke Bregman

ds. Mieke Bregman

Ik ben Mieke Bregman, 11 jaar geleden heb ik mijn  werk als geestelijk verzorger in Amsterdam ingewisseld voor een leven als gemeentepredikant in Drumpt. Een keus waar ik geen dag spijt van heb, noch om de inhoud van het werk noch om het leven tussen de rivieren. Met stip het mooiste landschap wat Nederland kent! Mijn drive als predikant- sinds 2011 van heel Tiel - zit ‘m in het zoeken met mensen naar een God(sbeeld) waar je ”vrijer en vrolijker” van wordt.

 
ds. Detlef Bohlken

ds. Detlef Bohlken

Detlef Bohlken, geboren in het jaar dat de eerste mens een stap op de maan deed (1969). Ik ben getrouwd met Marloes in de mooiste stad van de wereld, in Görlitz (D).

lees meer »
 
ingezonden bericht van ds. Mieke Bregman ingezonden bericht van ds. Mieke Bregman

21 april 2017
Lieve mensen,
 
Twee weken geleden heeft de kerkenraad u via de Zondagsbrief (en deze Website) geïnformeerd over de medische problemen waar ik kort geleden mee geconfronteerd ben. U begrijpt dat ik nog moet wennen aan deze onverwachte wending in mijn leven. Velen van u hebben mij laten weten met mij mee te leven. Ik ben blij met jullie hartelijke reacties.
 

lees meer »