Samen kerk 16 maart fietsactie afsluiting Samen kerk 16 maart fietsactie afsluiting

Beste mensen,

Inmiddels is het al weer begin maart. En alhoewel ik de winter een prachtige tijd vind, zeker als we van die mooie winterse vorstdagen hebben, krijg ik zin in de lente. Alles op zijn tijd!
Vorig jaar fietste ik mijn kilometers voor het jeugdwerk van onze kerkgemeenschap. Uiteindelijk heb ik 10.480 kilometer gefietst in 2015. De sponsorbijdrage is tot boven de € 2.500,- opgelopen. Ik spreek mijn dank uit aan alle sponsors en andere mensen die de actie steunden, op welke wijze dan ook.

Als ik dit stukje schrijf heb ik net via de PGT site de foto’s bekeken van de Sirkelslag avond. De jeugd heeft volgens mij een geweldige avond gehad! Ook mijn dochters waren enthousiast. En vandaag, 6 maart 2016, wacht ons om 10.00 uur een jeugddienst. Mooi onze jeugd betrokken en actief te zien. Dank aan de jeugdwerkers in samenwerking met Mieke Wiegeraad!

Ook dit jaar streef ik er weer naar 10.000 kilometer op mijn racefiets af te leggen. Ik zit op schema. Ik hoop weer een goed doel te vinden met daaraan gekoppeld sponsors. Heeft u concrete ideeën, laat het me gerust weten.

Met vriendelijke groet,

Bart Schadee