Welkom in het inloophuis Welkom in het inloophuis

Iedereen heeft wel eens zin in een praatje, een ontmoeting met een ander: gezellig kletsen over van alles en nog wat, praten over dingen die je meemaakt of vertellen over dingen die je tegenzitten. In het Inloophuis is iedereen welkom voor gezelligheid, informatie of een goed gesprek. Je kunt rustig de krant lezen, een spelletje doen, enzovoorts.

Het Inloophuis is een project van de gezamenlijke kerken in Tiel. Het is opgericht vanuit de overtuiging dat mensen, mensen nodig hebben. Het maakt niet uit hoe lang of hoe vaak je komt.

Elke dag open
Het Inloophuis is elke dag open van 12:00 tot 15:00 uur.
Adres: Kerkplein 1, Tiel.

Waar is het?
Je vindt ons pand op het Kerkplein vlakbij de Sint Maartenskerk.
Er staat een bord dat je naar binnen wenkt.

Organisatie
Bij het Inloophuis zijn twee beroepskrachten werkzaam: Han van Peer en Truus Vogelzang.

Daarnaast is er een groep vrijwillig(st)ers die gastheer of -vrouw zijn, koken of andere ondersteuning bieden.

Ruggensteun
Het kan zijn dat u het Inloophuis een warm hart toedraagt, zonder dat u er zelf komt. Mogen we u in dat geval vragen ons werk te steunen door een financiele bijdrage?
Bankrek.nr.: 328033405 t.n.v.: Diaconie Tiel Inloophuis.

Inloophuis Tiel

Postbus 299, 4000 AG Tiel