Evaluatie Gemeenteavond 11 mei 2016 Evaluatie Gemeenteavond 11 mei 2016
De gemeente-avond van afgelopen donderdag 11 mei was drukbezocht. Er zijn vragen gesteld, en er is gevoel gedeeld. Om te horen hoe de aanwezigen deze gespreksavond hebben ervaren zijn er evaluatieformulieren uitgedeeld. Voor diegenen die geen formulier hebben ingevuld of meegenomen, maar achteraf toch nog een formulier willen invullen: hier vind u het evaluatieformulier. U kunt het formulier downloaden, invullen en mailen naar .
Uitgeprinte formulieren kunt u aanstaande zondag 15 mei ook in de Maartenskerk in de doos bij de uitgang deponeren.

Een avond lijkt te kort om recht te doen aan alles wat er leeft. De vele reacties van gemeenteleden voor- en tijdens deze avond zullen in een ingelaste vergadering van de regiegroep  worden geëvalueerd en ingebracht op de komende kerkenraadsvergadering van 6 juni.
Zodra bekend is wat vervolgstappen zijn wordt u geïnformeerd.