Lichtjesavond

Een kaarsje aansteken voor iemand die je lief en dierbaar is. Een kaarsje aansteken voor iemand die je heel erg mist. Dat is voor steeds meer mensen een waardevol ritueel. Vaak is dat voor iemand die overleden is, maar soms ook voor iemand die ziek is of het moeilijk heeft. Dat gebeurt meestal in een kerk of op een begraafplaats. Op een bepaalde dag in het jaar, 2 november de dag van Allerzielen, wordt vaak extra aandacht aan geschonken aan overleden dierbaren.

De Missionaire Werkgroep van de Protestantse Gemeente Tiel (PGT) organiseert daarom op deze datum, 2 november 2017, een Lichtjesavond.
U bent dan tussen 19.00 tot 21.00 uur van harte welkom in de Caeciliakapel in het centrum van Tiel (tegenover de Agnietenhof). Volg de lichtsporen naar de ingang van de Caeciliakapel!

In de kerk heeft u gelegenheid om een kaarsje aan te steken, even stil te zijn, te luisteren naar gedichten en rustige muziek. Voel U vooral vrij om zomaar binnen te lopen. De gedichten die worden voorgelezen zijn ook beschikbaar om mee te nemen. Verder ligt er een soort gedenkboek waarin u zelf iets kunt schrijven.

Voor meer informatie namens de Missionaire Werkgroep:
Watze Elgersma  e-mail: