Uitnodiging zondag 7 april afscheid van Ds. Karin Spelt in de Maartenskerk

In verband met het vertrek naar de Protestantse Gemeente Drempt Oldenkeppel bent u aanstaande zondag 7 april van harte welkom bij afscheidsdienst om 10.00 uur in de St. Maartenskerk, Kerkplein 3, 4001 MX Tiel. In deze dienst nemen wij afscheid van Ds. Karin Spelt. Karin is ruim 16 jaar predikant geweest in Tiel Wadenoijen en wordt losgemaakt van de Protestantse Gemeente Tiel. In deze dienst gaan naast Ds. Karin Spelt ook Ds. Detlef Bohlken en Ds. Mieke Bregman voor.

Aan het einde van de dienst wordt Karin een persoonlijk afscheidscadeau aangeboden.
Daarnaast is er op voorstel van Karin een gift voor de stichting Evim. Dit is een groep Turkse, Marokkaanse en Nederlandse vrouwen, die zich inzetten voor de dialoog tussen verschillende bevolkingsgroepen binnen de Tielse Samenleving.

Na de dienst is er koffie met iets lekkers, dit loopt over in een lunch welke tot 14 uur duurt.
Van 12:15 tot 13:00 uur is er een moment om Karin persoonlijk toe te spreken. Zes verschillende groepen waarin Karin actief is geweest hebben zich hiervoor gemeld.
Mocht u daar ook een bijdrage aan willen leveren, laat het even weten aan Ds. Mieke Bregman
.
U bent van harte welkom bij deze viering.

Mocht u naar de verbintenisdienst van Karin op 14 april in Drempt – Oldekeppel gaan en nog een plaats over hebben in de auto, of er juist een zoeken, kunt u zich melden bij Cornel Kirpestein.
Alvast hartelijk dank.