Fietsen voor het jeugdwerk Fietsen voor het jeugdwerk
Fietsen voor het jeugdwerk

In 2015 heb ik mijn afgelegde fietskilometers laten sponsoren door gemeenteleden en wel voor het jeugdwerk binnen onze kerkelijke gemeente. Jaarlijks fiets ik zo’n 10.000 km. Men kon mij per kilometer sponsoren, maar ook kon men een vast bedrag toezeggen.
Hoe ver ben ik gekomen?
Ik schrijf dit stukje op 2 december. Op dit moment staat de teller op 9.704 fietskilometers. Ik hoop er nog zeker 600 km bij te fietsen dit jaar. Dus de 10.000 lijk ik ruim te behalen. De toezeggingen zullen bij het behalen van de 10.000 km ongeveer € 2.600 belopen.
Dit is denk ik een mooie bijdrage voor het jeugdwerk voor dit jaar. Naast nog een aantal leuke acties die men vanuit het team Jeugd en Gezin organiseert, hoop ik dat de benodigde bijdrage wordt behaald.
In januari 2016 zal ik het definitieve aantal fietskilometers laten weten en de sponsors vragen hun toezegging te storten. Namens onze jeugd wil ik alvast alle sponsoren bedanken voor hun bijdragen! En u mag nog steeds sponsoren!
Nog iets leuks:
Ik heb een speciale winterfiets klaargemaakt. Wat is hier bijzonder aan? Deze fiets is gespoten met een lak die in het donker licht afgeeft. Dus extra veilig bij de avondfietstochten in de winter! Als je een keer een flitsende fiets in het donker voorbij ziet komen is de kans erg groot dat ik dat ben.
 
Met vriendelijke groet,
Bart Schadee
 
terug