Groene kerkendag 7-10-2017 Groene kerkendag 7-10-2017

Op zaterdag 7 oktober wordt in Amersfoort voor de zesde keer de landelijke Groene Kerkendag gehouden. Thema van de dag is  Groen en Eerlijk. Duurzaamheid is immers meer dan alleen maar groene stroom of zonnepanelen er is deze dag ook veel aandacht voor bijvoorbeeld eerlijke handel en mensenrechten. Hoofdspreker in de ochtend is Adrian de Groot Ruiz, directeur True Price over de ware prijs van eerlijke producten.

Daarnaast presenteren nieuwe Groene Kerken zichzelf en hun initiatieven, verder is er een brede keuze aan workshops. O.a. over een de groene moskee, werken met de Groene Bijbel, duurzaamheid en mensenhandel, de eerlijke geldwijzer, duurzaamheid en monumentale panden etc. Ook is er nog een uitgebreide informatiemarkt.
Meer informatie en aanmelden: www.groenekerken.nl