GroeneKerken nieuwsbrief september 2016 GroeneKerken nieuwsbrief september 2016

U vindt hierbij de GroeneKerken nieuwsbrief. We hopen dat u het leuk vindt om te lezen wat er de afgelopen tijd op verschillende plekken in het land ondernomen werd door gelovigen met een kloppend hart voor de schepping. Behalve dat kunt u ook kennis maken met Kübra Zehra Kasikci en Niels de Zwarte. Dacht u ooit dat u als ‘oudere jongere’ er niet meer zo erg toe doet? U vergist zich! Nu is er de actie ‘Grootouders voor het klimaat’ van Urgenda. Ook hierover leest in deze nieuwsbrief.

8 oktober aanstaande is de volgende GroeneKerkendag. We hebben een gevarieerd programma voor u in petto. Deskundige sprekers, workshops waar je ook in praktische zin iets aan hebt, ruimte om kennis te maken met ‘collega’s’ uit het hele land en een lekkere lunch. Deze nieuwsbrief sluit een beetje aan bij het vrolijke en inspirerende karakter van de dag. Het is goed om af en toe eens stil te staan bij de vele goede zaken die op gang komen. Samen zijn we al meer dan honderd ‘groene’ geloofsgemeenschappen van uiteenlopende aard en bijna twaalfhonderd belangstellenden!

We hopen dat de nieuwsbrief en de GroeneKerkendag iets van die noodzakelijke, maar ook positieve ontwikkelingen laat zien.
En …  in de nieuwsbrief vindt u de informatie over hoe u zich voor 8 oktober kunt opgeven, maar … misschien deed u dit al!

www.kerkenmilieu.nl
www.groenekerken.nl