Musical

Musical
Een musical met jou in de hoofdrol!

Uitnodiging voor alle kinderen van groep 3 t/m 8 uit Tiel
Ben je tussen de 4 en 12 jaar en lijkt het jou ook zo leuk een keer te schitteren in een musical? Nou, dat kan!
Op zaterdag 23 maart 2019 verzorgt theatergroep De Vliegende Speeldoos in samenwerking met de PGTiel een heel bijzonder, leuk en flitsend programma, waarbij we in maar liefst één dag een musical gaan instuderen!
De musical heet ‘Esther’ en gaat over een gewoon meisje dat koningin wordt. En die als enige nog haar volk van de ondergang kan redden. De vraag is: durft ze dat te doen, met gevaar voor eigen leven? Jij kan meespelen in deze musical. Het is een onvergetelijke ervaring!
De musical wordt in één dag met jullie ingestudeerd onder begeleiding van echte acteurs, zangers en dansers. Aan het eind van de dag spelen jullie samen met hen een fantastisch en stralend optreden. Uiteraard voor echt publiek! Want voor de voorstelling aan het eind van de dag zijn natuurlijk al jullie ouders, verzorgers, broertjes en zusjes, opa’s en oma’s, ooms en tantes en vriendjes en vriendinnetjes van harte welkom om te komen kijken naar de musical ‘Esther’.
Wanneer
Zaterdag 23 maart 2019. De dag begint om 13:00 uur voor de kinderen van groep 3 t/m 8. Kinderen van groep 1 & 2 worden om 15:00 uur verwacht. De voorstelling van de musical begint om 19.00 uur en zal tot ca. 20.30 uur duren.  
Waar
In het kerkgebouw van de evangelische gemeente ‘De Ark” aan de Vijverlaan 1A in Tiel.
Inschrijven
Wil je meedoen met deze bijzondere musical en deze leuke dag, die je nooit meer zult vergeten, vul dan via deze link het inschrijfformulier in (een vooringevulde email verschijnt) en stuur deze door vóór 9 maart 2019.
Als de link niet werkt: stuur een email naar met daarin de naam van het kind, de leeftijd, de basisschool groep, een telefoonnummer en een e-mailadres.

Er kunnen maximaal 120 kinderen meedoen, dus reageer snel, want vol = vol!!!!!!!!!

T.z.t. ontvang je dan van ons nadere informatie over deze dag
Graag tot dan!  

Namens het Jeugdwerk van de PGTiel,
Astrid Visser
terug