Nieuws werkgroep gemeenteopbouw

Is er al iets nieuws te melden?
Hoe gaan we nou verder met de Gemeenteopbouw? Is er al iets nieuws te melden? Daar wordt aan gewerkt! En het nieuws is, dat we op startzondag u allen hopen te verwelkomen en dat dan de laatste stap van het opbouwproces van start gaat.

Korte terugblik
Vorig jaar rond deze tijd waren we druk in de weer om de eerste gespreksgroepjes te organiseren. Uiteindelijk waren dat er in totaal dertien in de maanden juni, juli, oktober en november. Daarvóór waren we ons opbouwproces schriftelijk begonnen, omdat we vanwege corona niet konden samenkomen.  In februari en maart van dit jaar hebben er drie Dagen van toekomst dromen plaatsgevonden. De inspiratie en verbondenheid die daar ontstonden, maakten die dagen tot een heel speciale ervaring. In de kerkdienst van 27 maart hebben wij geprobeerd die ervaring met u te delen.

Startzondag 4 september
Tijdens de startzondag op 4 september willen we de laatste stap van het opbouwproces van start laten gaan. Ik kan er nog niet veel over vertellen, omdat we nog bezig zijn met de plannen, maar ik weet wel dat we u allemaal nodig hebben om die stap te kunnen maken. Dus zet zondag 4 september maar vast in uw agenda, want we hopen dat u massaal komt! En mocht u het leuk vinden om betrokken te zijn bij de organisatie, dan kunt u zich aanmelden bij mij (06-42883219 of mail.lyska@gmail.com).

Sprankjes…
4 september, dat duurt dus nog best een tijdje. Enerzijds omdat de plannen ook niet zomaar klaar zijn en anderzijds omdat veel mensen in de komende tijd op vakantie zullen zijn. Dus voor de echte actie moet u nog een beetje geduld hebben, maar tot die tijd zullen er hier en daar wellicht al wat sprankjes te zien zijn van wat er gedroomd is… Elders in deze SamenKerk kunt u al zo’n sprankje vinden.

Namens de werkgroep,
Lyska van der Elst