PGT gaat zich aanmelden als Groene Kerk PGT gaat zich aanmelden als Groene Kerk
De Protestantse gemeente Tiel gaat zich op zaterdag 7 oktober 2017 ook aanmelden als Groene Kerk. Onlangs heeft de werkgroep Groene kerk Tiel vanuit de Kerkenraad hiervoor groen licht gekregen.

Op 7 oktober 2017 zal de Protestantse Gemeente Tiel op de GroeneKerkendag in Amersfoort officieel als Groene Kerk worden aangemerkt.
Dan hopen wij ook de bordjes “wij zijn een Groene Kerk” te ontvangen, om deze daarna later op geschikte plaatsen op te hangen.

PGT hoort dan ook bij die kerken in Nederland die kiezen voor duurzaam en bewust leven. Klik hier voor het overzicht van de reeds aangesloten groene kerken, waaronder ook sinds kort van de Protestantse Gemeente Tiel en de Donimicuskerk.

Het belooft een mooie dag in de Inham in Amersfoort (Hoogland) te worden met workshops, sprekers, muziek en nog veel meer andere verassingen. Het wordt een gevarieerd programma waarbij het thema ‘Groen en eerlijk’ centraal staat.

Wilt u er ook bij zijn? Namens de werkgroep Groene Kerk Tiel nodigen u van harte uit en u kunt kaartjes (€ 10) reserveren voor deze dag via groenekerken.nl/groenekerkendag

Info: