Kerkdiensten luisteren of terugluisteren Kerkdiensten luisteren of terugluisteren

Via de kerktelefoon:

De kerktelefoon is een systeem dat de audio-installatie van de kerk via het telefoonnetwerk, de kabel of internetaansluiting met u thuis verbindt. Dit als u niet in staat bent zelf de kerkdienst in de kerk bij te wonen.

Met deze kerktelefoon kunt u dan toch de dienst volgen en naar de preek luisteren.
Voor meer informatie kunt u contact opnemen met de heer Jaap Klokman of Jaap Baas.

Via uw computer / laptop / tablet / smartphone:

Via Kerkomroep.nl is het mogelijk om via internet kerkdiensten van de protestante kerk Tiel en omstreken (en nog vele andere kerkgenoodschappen) te kunnen beluisteren.
Daarnaast zijn er apps beschikbaar voor de smartphone:

1. Klik op het logo van Kerkomroep.nl
  2. Klik daarna op 'Vind uw Kerk' en kies de gewenste kerk die op dat moment aan het uitzenden is of een kies kerkdienst die al eerder is uitgezonden.
Wilt u gelijk naar een van de Tielse kerken, klik dan hieronder op uw keuze:

Beluister Schaepmanstraat via RSS feed (archief)

Beluister Drumpt via RSS feed (archief)

Beluister Wadenoijen via RSS feed (archief)

Beluister St.Maartenskerk via RSS feed (archief)

Beluister St. Caeciliakapel via RSS feed (archief)