Vacature Kerkelijk werker (m/v) gemeenteopbouw (18 uur) voor 3 jaar.

De Protestantse Gemeente Tiel zoekt een kerkelijk werker (m/v) voor 18 uur (0,5fte).
De PGT is nog jong. Vier voormalig zelfstandige kerkelijke gemeenten zijn in 2011 samengevoegd tot een nieuwe geloofsgemeenschap. Dit proces heeft moeite en pijn teweeg gebracht, maar ook enthousiasme en nieuw elan.
We zijn op zoek naar een kerkelijk werker die, als ambtsdrager de uitdaging wil aangaan het proces van vernieuwing en zoeken naar nieuw elan te begeleiden gedurende een periode van 3 jaar.

Belangstellenden die zich herkennen in de profielschets en het als een uitdaging zien om te werken in onze gemeente vragen wij te solliciteren.

Bij een eventuele aanstelling is het overleggen van een VOG verklaring verplicht.

Uw sollicitatie kunt u, per mail, tot 13 juli 2020 richten aan:

Protestantse Gemeente Tiel
t.a.v.  Margriet Meun, secretaris van de Werkgroep Gemeente Opbouw
sollicitatie@pgtiel.nl

Voor nadere informatie over de functie kunt u contact op nemen met
Wim Wassink tel 06 53 45 70 04

U kunt hier klikken voor de volgende documenten: