College van Kerkrentmeesters College van Kerkrentmeesters

Het College van Kerkrentmeesters beheert de gebouwen en de geldmiddelen van de Protestantse Gemeente. Jaarlijks publiceert het College een jaarrekening. Het College werkt nauw samen met de Taakgroepen voor Gebouwen en Geldwerving.
U kunt ons bereiken op .

Actie Kerkbalans 2017

Februari 2017
De voorlopige eindstand van de Actie Kerkbalans 2017 komt uit op € 176.500,00.
Naar verwachting zal dit bedrag nog iets oplopen zodat we vrijwel zeker het bedrag van de begroting, namelijk € 180.000,00, zullen halen. Uiteindelijk zullen we slechts € 7.500,00 lager uitkomen dan in 2016, terwijl er 100 enveloppen minder zijn opgehaald.

lees meer ยป

Betalingen per iDEAL Betalingen per iDEAL

U kunt uw collectebonnen, betaling voor Kerkbalans 2017 of een vrijwillige gift per iDEAL betalen. Dit verloopt via de SKG waar onze bankrekeningen zijn ondergebracht.

Met DEZE LINK komt u op een pagina van SKGcollect, buiten onze eigen website, vanwege de iDEAL koppeling. Hier kunt u veilig uw bestelling plaatsen en afrekenen.

Ook uw bijdrage voor actie Kerkbalans kunt u hier veilig overmaken.

Jaarrekening kerkrentmeesters 2015 Jaarrekening kerkrentmeesters 2015

U kunt de jaarrekening over 2015 van het college van kerkrentmeesters van onze gemeente hier vinden. Deze publicatie voldoet aan de ANBI richtlijnen.

Declaratieformulier Declaratieformulier

Als er afspraken zijn gemaakt over onkosten die vergoed worden, dan kunt u deze kosten indienen door middel van dit declaratieformulier.

Begroting 2017 Begroting 2017

Vanuit het college van Kerkrentmeesters:
Op 19 december 2016 is de begroting 2017 aan de orde geweest in de vergadering van de kerkenraad. Deze is daar voorlopig vastgesteld.
Uiteraard kunt u voor vragen en/of verdere toelichting terecht bij de penningmeester van het college van kerkrentmeesters. De begroting staat ook vermeld op de folder bij de Actie Kerkbalans 2017.
Om de begroting in te zien, klik hier.