agenda en activiteiten
« vorige  |  mei 2019  |  volgende »

Zaterdag 4 mei 2019 Uitnodiging Plantjesmarkt Inloophuis
Locatie: Inloophuis Tiel

Samen met de Franciscushof en de LETS-groep houden we op 4 mei een plantjesmarkt in en om het Inloophuis. We hopen dat het een gezellige dag wordt met mooi weer en veel belangstelling. De Boekenlegger heeft al toegezegd ook met plantenboeken te komen en we proberen zelf vogelhuisjes en voederplankjes e.d. te gaan maken om te verkopen. De LETS-groep is weer een vaste gebruiker van het Inloophuis voor hun KLets-café en het is leuk om dit samen het hen en met de Franciscushof op te zetten.

Dinsdag 7 mei 2019 Pastorale avond over dementie
Locatie: Drumptse Hof
Tijdstip: 19:30 uur inloop; aanvang 20:00 uur

Pastorale avond over dementie.
Aart van Drie, geestelijk verzorger op Vrijthof.

Donderdag 9 mei 2019 wekelijks pastoraal telefonisch spreekuur

Telefonisch spreekuur predikanten.
In dringende gevallen kunt u uiteraard ook op andere tijdstippen contact opnemen, maar op dit tijdstip zit één van de predikanten bij de telefoon voor al uw (pastorale) vragen.
In de zondagsbrief van deze week staat de naam/het nummer van de predikant die bereikbaar is.

Zaterdag 11 mei 2019 Mei concert Tiels Vocaal Ensemble
Locatie: Sint Maartenskerk
Tijdstip: 20:00 uur
Prijs: € 10

Meer informatie op de website van het Tiels Vocaal Ensemble.

Donderdag 16 mei 2019 wekelijks pastoraal telefonisch spreekuur

Donderdag 23 mei 2019 wekelijks pastoraal telefonisch spreekuur

Maandag 27 mei 2019 Deadline kopij Samen Kerk juni 2019

U kunt hier lezen hoe u kopij kunt aanleveren voor het kerkblad Samen Kerk.

Donderdag 30 mei 2019 wekelijks pastoraal telefonisch spreekuur

Zaterdag 1 juni 2019 Toren Sint Maartenskerk beklimmen
Locatie: Sint Maartenskerk
Prijs: overdag €3/avond €10

Toren beklimmen tijdens Samenloop voor Hoop
Beklim samen met de torengids de 54 meter hoge toren van de Sint Maartenskerk tijdens de Samenloop voor Hoop op 1 juni aanstaande.

Bij de rondleidingen van 14.30 en 15.15 uur demonstreert stadsbeiaardier Wim Ruitenbeek het prachtige carillon van maar liefst 48 klokken!
Er zijn rondleidingen om 14.30, 15.15, 16.00 en 16.30 uur. Toegang is voor kinderen vanaf 10 jaar; toegang €3.
Zeker zijn van deelname? Meldt u aan via .

Naast de middagbeklimmingen bieden wij u ook de unieke kans om ’s avonds laat de toren te beklimmen, om 21.45, 22.00 en 23.00 uur; toegang €10; aanmelden zeer aan te raden wegens beperkte groepsgrootte van 10 personen per keer!