College van Kerkrentmeesters College van Kerkrentmeesters

Het College van Kerkrentmeesters beheert de gebouwen en de geldmiddelen van de Protestantse Gemeente. Jaarlijks publiceert het College een jaarrekening. Het College werkt nauw samen met de Taakgroepen voor Gebouwen en Geldwerving.
U kunt ons bereiken op .

Betalingen per iDEAL Betalingen per iDEAL

U kunt uw collectebonnen, betaling voor Kerkbalans 2018 of een vrijwillige gift per iDEAL betalen. Dit verloopt via de SKG waar onze bankrekeningen zijn ondergebracht.

Met DEZE LINK komt u op een pagina van SKGcollect, buiten onze eigen website, vanwege de iDEAL koppeling. Hier kunt u veilig uw bestelling plaatsen en afrekenen.

Ook uw bijdrage voor actie Kerkbalans kunt u hier veilig overmaken.

Collectebonnen

Voor de Protestantse Gemeente Tiel kunt u collectebonnen bestellen. Deze bonnen kunt u gebruiken voor alle collecten in onze kerken. Dit is handig omdat u hiermee niet op zoek hoeft naar kleingeld op zondagochtend. Bovendien kan het fiscaal aantrekkelijk zijn.
U kunt HIER uw collectebonnen bestellen en betalen. U komt op een pagina van SKGcollect, waar wij onze bankrekeningen hebben en waar u via een iDEAL koppeling kunt betalen. De collectebonnen worden normaal gesproken binnen een week bij u thuisbezorgd.

Actie Kerkbalans 2018 Actie Kerkbalans 2018

Maart 2018
Graag melden wij de laatste stand van onze AKB : € 169.000,--
Gelukkig komen er nog steeds enveloppen binnen via de lopers/loopsters, via de post en in de brievenbus van de Drumptse Hof. Dat betekent dat er, ondanks alle tegenslag in de voorbereiding en de uitvoering, uitzicht op een goed eindresultaat.

Mocht u uw bijdrage nog niet hebben toegezegd, het is nooit te laat om onze Protestantse Gemeente Tiel te steunen. Even een telefoontje aan:
Oriana Poldervaart, telefoon 63 00 39.

Begroting 2018 Begroting 2018

Vanuit het college van Kerkrentmeesters:
In december 2017 is de begroting 2018 aan de orde geweest in de vergadering van de kerkenraad. Deze is daar voorlopig vastgesteld.
Uiteraard kunt u voor vragen en/of verdere toelichting terecht bij de penningmeester van het college van kerkrentmeesters. De begroting staat ook vermeld op de folder bij de Actie Kerkbalans 2018.
Om de begroting 2018 in te zien, klik hier.

Declaratieformulier Declaratieformulier

Als er afspraken zijn gemaakt over onkosten die vergoed worden, dan kunt u deze kosten indienen door middel van dit declaratieformulier.

Jaarrekening kerkrentmeesters 2016 Jaarrekening kerkrentmeesters 2016

U kunt de jaarrekening over 2016 van het college van kerkrentmeesters van onze gemeente hier vinden. Deze publicatie voldoet aan de ANBI richtlijnen.

Verkoop gebouwen Verkoop gebouwen

januari 2016
Een uitvloeisel van het "kerkenraadsbesluit gebouwen" is de verkoop van de gebouwen.
De verkoop loopt via het KKG, het Kantoor der Kerkelijke Goederen. Hier staan het inloophuis (met bovenwoning) en de kerk aan de Schaepmanstraat te koop.

lees meer ยป

Jaarrekening kerkrentmeesters 2015 Jaarrekening kerkrentmeesters 2015

U kunt de jaarrekening over 2015 van het college van kerkrentmeesters van onze gemeente hier vinden. Deze publicatie voldoet aan de ANBI richtlijnen.