Kerkdiensten meekijken of meeluisteren Kerkdiensten meekijken of meeluisteren
Vanaf 1 november 2020 kunt u de kerkdienst in de St. Maartenskerk live meeluisteren én kijken via kerkdienstgemist.nl.

Ook is het (nog) mogelijk om via de kerktelefoon of op internet via kerkomroep.nl rechtstreeks naar een kerkdienst van de Protestante Gemeente Tiel luisteren als er diensten zijn in de Drumptse kerk, kerk in Wadenoijen of de Caeciliakapel.

Daarnaast is het mogelijk om op ieder gewenst tijdstip eerder opgenomen - tot beperkte tijd terug - kerkdienstuitzendingen te bekijken of te beluisteren.

Via uw computer / laptop / tablet / smartphone:

Via Kerkomroep.nl  en kerkdienstgemist.nl is het mogelijk om - tot beperkte tijd in het verleden - via internet de kerkdiensten van de protestante kerk Tiel en omstreken (en nog vele andere kerkgenoodschappen) te beluisteren en bekijken.

Daarnaast zijn er 'Kerkomroep' en 'Kerkdienst Gemist' apps beschikbaar via:

Wilt u gelijk naar een van de Tielse kerken, klik dan hieronder op uw keuze:

Bekijk Maartenskerk via RSS feed (live en archief)

Beluister Drumpt via RSS feed (archief)

Beluister Wadenoijen via RSS feed (archief)

Beluister St. Caeciliakapel via RSS feed (archief)

Indien nodig, kun u via de e-mail meer informatie opvragen: kerkdienstgemist@pgtiel.nl