Kerkdiensten meekijken of meeluisteren Kerkdiensten meekijken of meeluisteren
Vanaf 1 november 2020 kunt u de kerkdienst in de Maartenskerk live meekijken via kerkdienstgemist.nl.
Ook is het (nog) mogelijk om via de kerktelefoon of op internet via kerkomroep.nl rechtstreeks naar een kerkdienst van de protestante gemeente Tiel luisteren als er diensten zijn in de andere kerkgebouwen in Tiel.. Daarnaast is het mogelijk om op ieder gewenst tijdstip eerder opgenomen - tot beperkte tijd terug - kerkdienstuitzendingen te bekijken of te beluisteren.

Via de kerktelefoon:

De kerktelefoon is een systeem dat de audio-installatie van de kerk via het telefoonnetwerk, de kabel of internetaansluiting met u thuis verbindt. Dit als u niet in staat bent zelf de kerkdienst in de kerk bij te wonen. Deze kerktelefoon wordt aangeslotenop een digitale telefoonlijn.

Mocht u geen digitale telefoonlijn hebben, dan is hiervoor een mobiele oplossing ontwikkeld, de Easysaver.
Hiermee koppelt u de Kerktelefoon aan het internet, zodat u de kerkdienst kunt bijwonen of terugluisteren.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met de heer Jaap Klokman of Jaap Baas.
E-mail: kerktelefoon@pgtiel.nl

Via uw computer / laptop / tablet / smartphone:

Via Kerkomroep.nl  en kerkdienstgemist.nl is het mogelijk om - tot beperkte tijd in het verleden - via internet de kerkdiensten van de protestante kerk Tiel en omstreken (en nog vele andere kerkgenoodschappen) te beluisteren en bekijken.

Daarnaast zijn er 'Kerkomroep' en 'Kerkdienst Gemist' apps beschikbaar via:

Wilt u gelijk naar een van de Tielse kerken, klik dan hieronder op uw keuze:

Bekijk Maartenskerk via RSS feed (live en archief)

Beluister Drumpt via RSS feed (archief)

Beluister Wadenoijen via RSS feed (archief)

Beluister St. Caeciliakapel via RSS feed (archief)